Handelsbetingelser

NUMMER 11

NUMMER 11 sælger crepepapir - i mange farver og i den bedste kvalitet. Vores crepepapir kan bruges til papirblomster, borddekorationer, indpakningsdetaljer, hårpynt og et væld af andre muligheder. Vi tilbyder lejlighedsvise workshops og en række DIY kits i vores webshop, hvor du udover crepepapir også finder tilbehør og værktøj. Hvis du har spørgsmål, er de altid meget velkomne på hej@nr11.dk

Farvegengivelse

VI ELSKER FARVER!  Og vi gør vores bedste for at tage billeder med korrekt farvegengivelse. Imidlertid kan elementer som belysning, fotoudstyr, skærmvisning (ja sågar øjnene der ser) være med til at påvirke farvegengivelsen. Du må derfor påregne en risiko for, at det du ser på din skærm ikke matcher den faktisk farve fuldstændigt.

Kvalitet

Det italienske crepepapir produceres efter gamle traditioner og der må tages højde for små ujævnheder i processerne og dermed i det færdige produkt. Hvis du oplever små nister, at der på dele af rullen mangler struktur, at to ruller i samme farve ikke er 100% identiske og lignende, er det noget, vi må se på med kærlighed til papirets skabelse. Du vil også opleve, at to ruller i samme kvalitet nogle gange har forskellig struktur. Både under produktion, oprulning og pakning hos producenten kan der forekomme disse små afvigelser, som vi i langt de fleste sammenhæng kan "klippe udenom". Hvis du har fået en rulle papir, som du føler ikke lever op til dine forventninger, så kontakt os endelig.

Betalingsmetoder

- VISA/Dankort
- PAYPAL

- MobilePay

Instruktion til MobilePay: Vores webshop kan desværre ikke håndtere mobile betalinger, men du kan godt betale med MobilePay. Send en mail med de varer, du ønsker at købe (husk, at være specifik i forhold til vare, farvevalg, evt. størrelse, antal m.v.). Husk også at angive dit navn, din postadresse og dit telefonnummer. Vi registrerer desuden den mail-adresse, du sender din bestilling fra. Herefter modtager du en bekræftelse fra os med det totalt beløb samt et nummer, du kan betale til. Når din betaling er registreret, pakker og sender vi din ordre.

Levering

Det er vores intention at afsende din onlinebestilling så hurtigt som overhovedet muligt, så du kan komme igang med det kreative arbejde. Hvis vi ikke når at afsende din pakke samme dag, som du har bestilt, sender vi den dagen efter (gælder på hverdage - og da vi er en lille virksomhed vil der også være perioder med ferie, hvor denne intention afviges). NUMMER 11 sender som udgangspunkt pakker med GLS eller PostNord til udlevering fra pakkeshop. Til dette formål skal vi bruge dit telefonnummer, din adresse og din e-mail, så vi kan sende en besked, når pakken er klar til udlevering. Du er velkommen til at angive ønske til transportør/udleveringssted på din ordre. Alternativt vælger webshop'en automatisk et udleveringssted nær din leveringsadresse. Vi forbeholder os ret til at fakturere de faktiske udgifter til returforsendelse, såfremt du ikke afhenter din pakke eller modtagelse nægtes. OBS: Hvis du beder om levering til et ikke-EU land, skal du være opmærksom på, at der kan påfalde told på din ordre. 

Returnering og fortrydelsesret

Vi følger naturligvis købeloven! Det betyder, at hvis du har fortrudt dit køb, kan du returnere det indenfor 14 dage. Du bedes sende os besked om din returnering på hej@no11.dk, og du skal naturligivs sende varen retur i samme stand, som du modtog den.  Du afholder selv returporto.

Returvarer sendes til: NUMMER 11, c/o KLAN & COMPANY, Holbækvej 5A, 4400 Kalundborg, Mrk.: Returnering, og vi beder dig lægge en kopi af din faktura ved forsendelsen - eller notér som minimum dit ordrenummer. Når vi har modtaget din pakke og godkendt varens stand, overfører vi købsprisen til dig.

Hvis der er en fejl på varen, er der tale om en reklamation - ikke en returnering.

Reklamation

Vi gør altid vores bedste for at give dig en positiv købsoplevelse og styrke din lyst til at arbejde i det kreative felt. Hvis du mod forventning oplever fejl eller mangler i din ordre, skal du selvfølgelig kontakte os, så vi kan udbedre dette hurtigst muligt. Skriv til os på hej@no11.dk og beskriv problemet + dit ordrenummer - gerne suppleret med billeder.  

Vi håber naturligvis aldrig, at det bliver aktuelt, men hvis du står i en situation, hvor du ikke er tilfreds med vores håndtering af din reklamation, kan du klage på www.forbrug.dk eller Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Shop

Adresse

NUMMER 11

Holbækvej 5A

4400 Kalundborg

Danmark

BE CAREFUL - du bliver hooked!

  • YouTube

© 2023 - Design: KLAN & COMPANY 

0
  • YouTube