FAQ

Hvad koster fragten?


For at gøre det nemt at overskue, koster alle forsendelser til (dansk adresse) kr. 39,- uanset volume.
Hvor hurtigt leveres min ordre?


Vi sender så hurtigt, vi overhovedet kan - og senest dagen efter, at vi har modtaget din online ordre (dette gælder på hverdage og når vi ikke holder ferielukket, hvilket kan forekomme, da vi er en lille virksomhed). Vi kan desværre ikke stå inde for, hvor lang tid pakken er undervejs, når vi har afsendt den, men oftest tager det 1-2 dage for levering. Du vil modtage mulighed for at tracke din forsendelse, så du kan se, hvornår den er fremme hos dig.
Jeg kan ikke spore min pakke?


Hvis du har fået tilsendt en forsendelses-kvittering, men dit pakkenummer ikke virker, kan det være fordi trackingsystemet ikke er opdateret endnu eller fordi pakken ikke er ankommet til transportøren. Der afhentes som udgangspunkt ikke pakker i weekenden. Så hvis sporingen driller, kan du med fordel vente lidt, før du prøver at spore den igen.
Varen er ikke som jeg forventede?


Hvis der er skader eller fejl på de leverede elementer, skal du kontakte os på hej@no11.dk. Det gælder også, hvis du har fortrudt dit køb. Se mere under Handelsbetingelser.
Kan jeg reservere en vare?


Vi lægger gerne en vare til side til dig, hvis du betaler den med det samme (ekskl. forsendelse, naturligvis). Så kan vi sende den med din næste bestilling, hvori portoen også vil blive indregnet.
Hvordan må jeg bruge jeres skabeloner?


Hvis du henter en gratis skabelon eller køber et DIY kit hos NUMMER 11, må du bruge skabelonerne til at lave alle de blomster, du har lyst til. I tusindvis af farver og forskellige papirkvaliteter. For vores skyld må du også godt lade din veninde låne din skabelon, hvis I sidder sammen og krea-hygger en eftermiddag. Du må ikke kopiere, distribuere eller sælge de templates og skabeloner, du modtager fra NUMMER 11. Vi har lagt et stort arbejde i at skabe og udvikle et kreativt univers, hvor du kan finde glæde og materialer til at hygge med dine egne projekter. Det arbejde kan ikke fortsætte, hvis du ikke støtter os ved at respektere denne restriktion. Tak, fordi du forstår...
Hvordan kan jeg betale?


I vores webshop kan du betale med Visa/Dankort og PayPal. Hvis du foretrækker mobilbetaling, kan du betale med MobilePay. Dette forudsætter dog, at du sender din ordre til os på mail - læs nærmere under afsnittet 'Betalingsmetoder' på siden 'Handelsbetingelser'.

Shop

Adresse

NUMMER 11

Holbækvej 5A

4400 Kalundborg

Danmark

BE CAREFUL - du bliver hooked!

  • YouTube

© 2023 - Design: KLAN & COMPANY 

0
  • YouTube