top of page

FAQ

 • Hvad koster fragten?
  For at gøre det nemt at overskue, koster alle forsendelser til (dansk adresse) kr. 45,- uanset volume. Beløbet dækker emballage, pakkefyld, plastlomme, print af adresselabel og portoudgift. Ved bestillinger på over kr. 500,- er forsendelsen fragtfri (til dansk adresse) - med mindre der er tale om udsalg, lagersalg, kampagnesalg eller lignende.
 • Hvor hurtigt leveres min ordre?
  GENERELT: Vi sender så hurtigt, vi overhovedet kan - for en sikkerheds skyld skal du beregne 2-3 dages håndtering før afsendelse (dette gælder på hverdage og når vi ikke holder ferielukket, hvilket kan forekomme, da vi er en lille virksomhed). Vi kan desværre ikke stå inde for, hvor lang tid pakken er undervejs, når vi har afsendt den, men oftest tager det 1-2 dage for levering. VIGTIGT: Når vi afsender din pakke, får du en mail fra NUMMER 11 med bekræftelse på afsendelsen. 1-2 dage senere modtager du en mail og/eller SMS fra transportøren, når din pakke er klar til udlevering (med mindre du tilkøber hjemmelevering). Hvis du ikke har modtaget en afhentnings-notifikation inden for en uge (fra din ordreafgivelse), skal du henvende dig på hej@no11.dk for afklaring. Vi forbeholder os ret til at fakturere de faktiske udgifter ved en returneret pakke, som ikke er blevet afhentet i pakkeshop.
 • Jeg kan ikke spore min pakke?
  Hvis du har fået tilsendt en forsendelses-kvittering, men dit pakkenummer ikke virker, kan det være fordi trackingsystemet ikke er opdateret endnu eller fordi pakken ikke er ankommet til transportøren. Der afhentes som udgangspunkt ikke pakker i weekenden. Så hvis sporingen driller, kan du med fordel vente lidt, før du prøver at spore den igen.
 • Varen er ikke som jeg forventede?
  Hvis der er skader eller fejl på de leverede elementer, skal du kontakte os på kontakt@no11.dk. Det gælder også, hvis du har fortrudt dit køb. Se mere under Handelsbetingelser.
 • Kan jeg reservere en vare?
  Vi lægger gerne en vare til side til dig, hvis du betaler den med det samme (ekskl. forsendelse, naturligvis). Så kan vi sende den med din næste bestilling, hvori portoen også vil blive indregnet.
 • Hvordan må jeg bruge jeres skabeloner?
  Hvis du henter en gratis skabelon eller køber et DIY kit hos NUMMER 11, må du bruge skabelonerne til at lave alle de blomster, du har lyst til. I tusindvis af farver og forskellige papirkvaliteter. For vores skyld må du også godt lade din veninde låne din skabelon, hvis I sidder sammen og krea-hygger en eftermiddag. Du må ikke dele, kopiere, distribuere eller sælge de templates og skabeloner, du modtager fra NUMMER 11. Vi har lagt et stort arbejde i at skabe og udvikle et kreativt univers, hvor du kan finde glæde og materialer til dine egne krea-projekter. Dette arbejde kan kun fortsætte, hvis alle accepterer, at skabeloner er til personlig anvendelse. Tak, fordi du forstår...
 • Hvordan kan jeg betale?
  I vores webshop kan du betale med Visa/Dankort og PayPal. Alternativt kan du betale med MobilePay. Det gør du ved at vælge "Manuel betaling" under Betaling. Herefter sender vi dig en anmodning i MobilePay. Når den er godkendt, bliver din ordre håndteret. Læs evt. nærmere under afsnittet 'Betalingsmetoder' på siden 'Handelsbetingelser'. Hvis man ønsker at indkøbe til en skole, institution el.lign. og skal bruge en e-faktura, kan vi også klare dette - dog ikke i webshoppen, så du bedes sende en mail til kontakt@no11.dk
bottom of page