Cookies & Datapolitik

Cookies

EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af NUMMER 11, Holbækvej 5A, 4400 Kalundborg, Danmark.
Kontakt: info@no11.dk eller telefon 27 52 28 29.

COOKIES

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet (så vi kan huske dine præferencer).

  • Trafikmåling (hvor mange besøger vores site og hvilke sider er foretrukne) - på den måde hjælper cookies til at optimere brugeroplevelsen.

 

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en datafil, som hjemmesiden forsøger at gemme på din computer. Cookies benyttes af langt de fleste websites i dag og er med til at sikre, at funktionerne på sitet virker som tiltænkt, samt at din computer kan genkendes ved tilbagevendende besøg.

Der lagres ikke nogle personlige informationer i vores cookies og de kan ikke sprede virus eller anden skadelig programmering.

HVORDAN AFVISES ELLER SLETTES COOKIES?

Hvis du ønsker at slette cookies, du allerede har gemt på din computer, gøres dette ved at slette din browserdata og/eller at rydde historikken i browseren. Fremgangsmåden varierer alt efter hvilken browser, der anvendes.

Persondata

HVILKE OPLYSNINGER BEHANDLES?

For at kunne varetage salg i webshoppen, beder vi vores kunder om basale kontaktinformationer og betalingskortoplysninger. Dette gøres for at kunne ekspedere og levere ordrer. Disse personlige oplysninger behandles således som led i en opfyldelse af en aftale.

HVORNÅR SKER DER DATABEHANDLING?

Indsamling, registrering og behandling af personlige data sker ved gennemførelse af køb på vores webshop. Samtidig indsamles oplysninger ved eventuel mailkorrespondance for at kunne gennemføre kommunikationen.

HVEM DELES DE PERSONLIGE OPLYSNINGER MED?

Når du handler på vores webshop og vælger at få det købte tilsendt, bliver dine oplysninger delt med det valgte fragtfirma for at kunne levere varerne til dig. KLAN & COMPANY leverer vores webshop og får i den forbindelse som databehandler adgang til de personoplysninger, vi registrerer om dig, når du handler i vores shop eller tilmelder dig vores blog.

HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi opbevarer personlige oplysninger, så længe der er et sagligt formål. Ved køb i vores online shop opbevarer vi personoplysninger i en periode på 5 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig med at dokumentere handlen. Efter 5 år sletter eller anonymiserer vi dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Skulle du ønske dine personoplysninger slettet tidligere end dette, kan det ske ved henvendelse til os.

DATASIKKERHED

Denne webshop er udviklet med systemet Wix og datasikkerhed er en topprioritet. Hvis du ønsker at vide mere om dette emne, kan du læse en uddybende beskrivelse her

UDØVELSE AF DINE RETTIGHEDER

Du kan til enhver tid bede om at få adgang til og indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse. Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, kan du tage kontakt til os på info@no11.dk 

COOKIES

Når du besøger no11.dk, indsamler vi oplysninger om din færden via cookies. Disse oplysninger, anvendes til at optimere vores markedsføring og anvendelsen af vores website.

KLAGEADGANG

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at klage over behandlingen af dine persondata til Datatilsynet via: Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, Tlf. 33193200, dt@datatilsynet.dk

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets website

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan man takket være dansk lovgivning vide sig sikker. Hvis du opdager en betaling trukket fra din konto, som du ikke genkender, skal du kontakte kortudstederen (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) med henblik på at få tilbageført beløbet.

Shop

Adresse

NUMMER 11

Holbækvej 5A

DK-4400 Kalundborg

BE CAREFUL - du bliver hooked!

  • YouTube

© 2023 - Design: KLAN & COMPANY 

0
  • YouTube