top of page

Crepepapirets glæder...

Når du læser med her, kender du sikkert fornøjelsen ved at formgive. Og hvis ikke, skal du vide, at tilgangen til at arbejde med crepepapir er super simpel. Alle kan være med og der er stort set ingen "regler". Til gengæld er der ting, som er gode at vide, inden du går igang...Jeg synes, at leg med #crepepapir skal være på dine egne præmisser. Og man kan faktisk ikke gøre ret meget forkert, når man kreerer med crepepapir. Nogle arbejder med skabeloner - andre uden. Måske ønsker man at ramme et naturtro udtryk - måske skaber man sit helt eget. For nogle ligger glæden i detaljen - for andre er det processen, der skaber lyst. Man kan fordybe sig alene - eller samle en stor flok, der har lyst til at klippe og klistre. Indgangsvinklerne kan være mange - og nedenfor giver vi jer vores input til et godt afsæt på tværs af form og farve:


  1. Start gerne ud i det små. Crepepapir i forskellige farver, en god saks, hobbylim og ståltråd. Flere ting behøver du ikke, for at komme igang. Hvis du så bliver begejstret, vil du have rig mulighed for at udvide dit arsenal med en masse #redskaber og #tilbehør hen ad vejen.

  2. Drop det perfekte. Vi er alle forskellige og glædes over hver vores proces. Men een ting er sikkert, hvis du skruer ned for forventningerne til, hvad du skal præstere, bliver det nok lidt sjovere. Man kan sagtens være detaljeorienteret og øve sig på at blive bedre, men samtidig holde fokus på at hygge sig undervejs.

  3. Retningen er essentiel. Hvis du er helt ny udi crepepapirets verden, er der een ting, der er vigtigst: Papirets "årer" - som vi kalder dem. Crepepapir har nemlig retning. Det betyder, at du ikke kan vende det, som du vil. Nogle gange glemmer man dette, de første få gange, man klipper - og så mister papiret sin fleksibilitet.

  4. Søg på de sociale medier. Der findes rigtig mange dygtige blomster-kunstnere ude i verden. Du kan finde masser af referencer online - både konkrete #videoguides og flotte billeder til #inspiration. Se også vores profiler på Instagram, Youtube og Pinterest.

  5. Spørg løs! Hvis du støder på noget, der driller eller har nogle spørgsmål til teknik eller udstyr, er du meget velkommen til at skrive til os på hej@no11.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig på vej...


Det vigtigste råd er i virkeligheden nok, at du bare skal give dig selv tid og plads til at prøve ting af. Klip, form, lim, begå fejl, prøv igen og glæd dig over processen. Jeg gemmer selv alle de blomster, der ikke lige "rammer plet", så de senere kan bruges i flæng til fx. pakkepynt og lignende.Du ønskes rigtig god og kreativ fornøjelse!147 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page